Naslovnica >> Vijesti >> Predstavljanje knjige "Sandročka, zlostavljana" autorice Sandre Petrž

Predstavljanje knjige "Sandročka, zlostavljana" autorice Sandre Petrž

Na predstavljanju je, uz glazbenu pratnju, uz Anđelka Antić Blaževića, svoje stihove recitirala i sama autorica Sandra Petrž, koja je pokazala i glazbeni dar otpjevavši nekoliko pjesama

 

U Galeriji Sunce zagrebačke Ustanove za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom URIHO, u sklopu kulturnog kutka, u utorak 20. ožujka 2018., s početkom u 14 sati, predstavljena je knjiga Sandre Petrž “Sandročka, zlostavljana”, koja sadrži životnu ispovijest žene koja je prekinula krug ponižavanja i nasilja u braku.

Ulomke iz knjige čitao je Anđelko Antić Blažević, glumac, pjesnik i tekstopisac.

Na predstavljanju su, uz glazbenu pratnju, uz Anđelka Antić Blaževića, svoje stihove recitirali i sama autorica Sandra Petrž, koja je pokazala i glazbeni dar otpjevavši nekoliko pjesama, zatim Damir Maras, pjesnik i kantautor, te Luka Premer, pjesnik. Naposljetku se Luki pridružila i majka, kao velika podrška njegovu stvaralaštvu.

Bila je to prilika da se Galerija Sunce u jednosatnom predstavljanju ispuni mnoštvom zainteresiranih, koji su došli dati podršku ženama i djeci, žrtvama nasilja.

Podsjetimo da je prošle godine u organizaciji Profila, 27. travnja, a što smo medijski najavili, održana promocija navedene knjige u Zagrebu, u Praškoj 5, pod pokroviteljstvom gradonačelnika Zagreba Milana Bandića, na kojoj su uz autoricu sudjelovali moderator dobitnik Porina i mnogih pjesničkih nagrada Željko Krznarić, te brojni stručnjaci koji se na različite načine bore protiv nasilja.

Klaudija Klanjčić

 
 

DAN USTANOVE URIHO Veličanstvena proslava 72. rođendana u Lisinskom uz brojne ugledne goste

"Želim vam iskazati poštovanje i ljubav, Urihovcima čestitam rođendan! Vi ste dio nas i moramo vam dati veliku ...

saznaj više>>

LJUBICA LUKAČIĆ Trostruko su više diskriminirane žene s invaliditetom

"Hrvatska ima dobar zakonodavni okvir po tom pitanju, no i unatoč tome u zadnjih pet godina ubijena je 91 žena. T ...

saznaj više>>

Ustanova URIHO traži radnike različitih profila

Ustanova URIHO, najveća zaštitna radionica za osobe s invaliditetom u Hrvatskoj, objavila je natječaje za dva radna m ...

saznaj više>>

 
 
 
 

Multimedija

/video
/galerija