Naslovnica >> Vijesti >> Predstavljanje knjige "Sandročka, zlostavljana" autorice Sandre Petrž

Predstavljanje knjige "Sandročka, zlostavljana" autorice Sandre Petrž

Na predstavljanju je, uz glazbenu pratnju, uz Anđelka Antić Blaževića, svoje stihove recitirala i sama autorica Sandra Petrž, koja je pokazala i glazbeni dar otpjevavši nekoliko pjesama

 

U Galeriji Sunce zagrebačke Ustanove za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom URIHO, u sklopu kulturnog kutka, u utorak 20. ožujka 2018., s početkom u 14 sati, predstavljena je knjiga Sandre Petrž “Sandročka, zlostavljana”, koja sadrži životnu ispovijest žene koja je prekinula krug ponižavanja i nasilja u braku.

Ulomke iz knjige čitao je Anđelko Antić Blažević, glumac, pjesnik i tekstopisac.

Na predstavljanju su, uz glazbenu pratnju, uz Anđelka Antić Blaževića, svoje stihove recitirali i sama autorica Sandra Petrž, koja je pokazala i glazbeni dar otpjevavši nekoliko pjesama, zatim Damir Maras, pjesnik i kantautor, te Luka Premer, pjesnik. Naposljetku se Luki pridružila i majka, kao velika podrška njegovu stvaralaštvu.

Bila je to prilika da se Galerija Sunce u jednosatnom predstavljanju ispuni mnoštvom zainteresiranih, koji su došli dati podršku ženama i djeci, žrtvama nasilja.

Podsjetimo da je prošle godine u organizaciji Profila, 27. travnja, a što smo medijski najavili, održana promocija navedene knjige u Zagrebu, u Praškoj 5, pod pokroviteljstvom gradonačelnika Zagreba Milana Bandića, na kojoj su uz autoricu sudjelovali moderator dobitnik Porina i mnogih pjesničkih nagrada Željko Krznarić, te brojni stručnjaci koji se na različite načine bore protiv nasilja.

Klaudija Klanjčić

 
 

'Željko Klepač' – URIHO: Otvoreno ekipno prvenstvo Hrvatske u boćanju za osobe s invaliditetom

Igrači BK OSI DDZ 'Željko Klepač' – URIHO nadaju se kako će se i ove godine pokazati kvalitetnom i dob ...

saznaj više>>

HSUIR: Posljednji dan Nacionalne kampanje obilježen u ustanovi URIHO

Kampanja 'Tjedan dana s invalidima rada' imala je za cilj informirati javnost o općim i posebnim problemima inv ...

saznaj više>>

Predstavljanje knjige "Sandročka, zlostavljana" autorice Sandre Petrž

Na predstavljanju je, uz glazbenu pratnju, uz Anđelka Antić Blaževića, svoje stihove recitirala i sama autorica Sand ...

saznaj više>>

 
 
 
 

Multimedija

/video
/galerija