Naslovnica >> Vijesti >> Dvanaesti međunarodni stolnoteniski susret STKOI URIHO - Linz Austrija

Dvanaesti međunarodni stolnoteniski susret STKOI URIHO - Linz Austrija

Na svečano otvorenje predviđen je dolazak gradonačelnika Zagreba Milana Bandića i ravnatelja URIHO-a Josipa Držaića, koji će održati pozdravni govor, te Jadranke Blagus, predsjednice STKI URIHO

 

Stolnoteniski klub osoba s invaliditetom URIHO poziva na dvanaesti tradicionalni međunarodni stolnoteniski susret osoba s invaliditetom URIHO Zagreb – Linz Austrija, koji će se održati u subotu, 25. kolovoza, u Dvorani “Dragutin Šurbek”, Zagreb, Savska cesta 137, s početkom u 14 sati.

Na svečano otvorenje predviđen je dolazak gradonačelnika Zagreba Milana Bandića i ravnatelja URIHO-a Josipa Držaića, koji će održati  pozdravni govor, kao i Jadranke Blagus, predsjednice STKI URIHO te dopredsjednice i suosnivačice Hrvatskog stolnoteniskog saveza osoba s invaliditetom. Nakon službenog natjecanja odigrat će se i egzibicijski mečevi.

Od austrijske ekipe stolnotenisača, koju vode Fritz i Lydia Schneeberger, nastupit će kao i prethodnih godina: žene - Marianne Pührzinger i Desiree Horvath, muškarci - Johann Wieser, Günter Daschill, Markus “Maxi” Hinterleitner i Michael Trnka.

Ekipu URIHO-vaca predstavljat će:

žene – Jadranka Blagus, kapetanica ženske ekipe, Marija Dujmović, Vesna Pavlinek, Snježana Ivčević i Josipa Debanić, muškarci – Danijel Šetrajčić, kapetan muške ekipe, Nikola Horvan, Marko Horvatić, Dino Mikrut, Goran Veljković, Martin Pendel.

Glavna trenerica je Ivana Knežević Šambić, profesorica kineziologije i profesionalna trenerica u Zagrebačkom športskom savezu za osobe s invaliditetom.

Prigodni zajednički domjenak i druženje održat će se u večernjim satima u Hostelu Zagreb, Zagreb, Savska cesta 179.  

 

Klaudija Klanjčić

 
 

NADA ŠKRLIN Publikacija 'Između zemlje i čeznutljivih zvijezda' o brizi za posebno ranjive društvene skupine

Nakladnik i organizator predstavljanja je Ustanova za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditeto ...

saznaj više>>

DOBRA VIJEST Ministar Božinović potpisao 22 ugovora s hrvatskim gospodarstvenicima, uz ostale i s ustanovom URIHO

"Želja mi je bila poslati poruku da se sustav mora modernizirati, što znači pojačano ulaganje u sve segmente po ...

saznaj više>>

ŠK STJEPAN BOSAK – URIHO Još jedna briljantna sezona šahista s invaliditetom

Imati dvije ekipe, od kojih se jedna ravnopravno natječe na vrlo visokoj, čak i elitnoj razini, uspjeh je koji ŠK  ...

saznaj više>>

 
 
 
 

Multimedija

/video
/galerija