Naslovnica >> Vijesti >> Dvanaesti međunarodni stolnoteniski susret STKOI URIHO - Linz Austrija

Dvanaesti međunarodni stolnoteniski susret STKOI URIHO - Linz Austrija

Na svečano otvorenje predviđen je dolazak gradonačelnika Zagreba Milana Bandića i ravnatelja URIHO-a Josipa Držaića, koji će održati pozdravni govor, te Jadranke Blagus, predsjednice STKI URIHO

 

Stolnoteniski klub osoba s invaliditetom URIHO poziva na dvanaesti tradicionalni međunarodni stolnoteniski susret osoba s invaliditetom URIHO Zagreb – Linz Austrija, koji će se održati u subotu, 25. kolovoza, u Dvorani “Dragutin Šurbek”, Zagreb, Savska cesta 137, s početkom u 14 sati.

Na svečano otvorenje predviđen je dolazak gradonačelnika Zagreba Milana Bandića i ravnatelja URIHO-a Josipa Držaića, koji će održati  pozdravni govor, kao i Jadranke Blagus, predsjednice STKI URIHO te dopredsjednice i suosnivačice Hrvatskog stolnoteniskog saveza osoba s invaliditetom. Nakon službenog natjecanja odigrat će se i egzibicijski mečevi.

Od austrijske ekipe stolnotenisača, koju vode Fritz i Lydia Schneeberger, nastupit će kao i prethodnih godina: žene - Marianne Pührzinger i Desiree Horvath, muškarci - Johann Wieser, Günter Daschill, Markus “Maxi” Hinterleitner i Michael Trnka.

Ekipu URIHO-vaca predstavljat će:

žene – Jadranka Blagus, kapetanica ženske ekipe, Marija Dujmović, Vesna Pavlinek, Snježana Ivčević i Josipa Debanić, muškarci – Danijel Šetrajčić, kapetan muške ekipe, Nikola Horvan, Marko Horvatić, Dino Mikrut, Goran Veljković, Martin Pendel.

Glavna trenerica je Ivana Knežević Šambić, profesorica kineziologije i profesionalna trenerica u Zagrebačkom športskom savezu za osobe s invaliditetom.

Prigodni zajednički domjenak i druženje održat će se u večernjim satima u Hostelu Zagreb, Zagreb, Savska cesta 179.  

 

Klaudija Klanjčić

 
 

Održan 12. međunarodni stolnoteniski susret STKI URIHO Zagreb i BBRZ Linz

Susret je plod suradnje austrijske ustanove BBRZ iz Linza i STKI URIHO iz Zagreba, koji su ostvarili sportsku i prijatel ...

saznaj više>>

AKOI URIHO: Novoosnovani klub na čelu s Damjanom Sedićem sustavno radi na razvoju atletike osoba s invaliditetom

Klub trenutno ima dvadesetak članova, ali samo tri aktivna sportaša u paraatletici, koji nastupaju na nacionalnom i me ...

saznaj više>>

Dvanaesti međunarodni stolnoteniski susret STKOI URIHO - Linz Austrija

Na svečano otvorenje predviđen je dolazak gradonačelnika Zagreba Milana Bandića i ravnatelja URIHO-a Josipa Držaić ...

saznaj više>>

 
 
 
 

Multimedija

/video
/galerija