Naslovnica >> Vijesti >> URIHO: Najveća zaštitna radionica za osobe s invaliditetom na jubilarnom Gastro sajmu

URIHO: Najveća zaštitna radionica za osobe s invaliditetom na jubilarnom Gastro sajmu

URIHO na Gastro sajmu izlaže program za ugostiteljstvo i turizam, odjeću i obuću potrebnu  za zaposlenike u hotelima i  ugostiteljskim objektima

 

Proizvode najveće zaštitne radionice u RH, ustanove URIHO  možete pogledati do nedjelje, 25. veljače na Zagrebačkom velesajmu gdje se održava 10. jubilarni međunarodni sajam gastronomije, hotelsko-ugostiteljske opreme i cateringa  te 27. po redu Nautika, najveća u ovom desetljeću.

Festival maslina otvara se u petak gdje će svoje proizvode predstaviti hrvatski maslinari.  

URIHO na Gastro sajmu izlaže program za ugostiteljstvo i turizam, odjeću i obuću potrebnu  za zaposlenike u hotelima i  ugostiteljskim objektima.  Osim moderne kuharske odjeće s personaliziranim amblemima, URIHO izlaže i  posteljno rublje za hotele te unikatne dekorativne  sitnice koje osim hotela i restorana, mogu ukrasit svaki dom.

Sajam je u srijedu svečano otvorio gradonačelnik grada Zagreba, Milan Bandić naglašavajući pritom trud i rad uprave velesajma.

Direktorica Zagrebačkog velesajma, Dina Tomšić zahvalila je hrvatskim brodograditeljima što su zagrebački sajam prepoznali kao dobru poslovnu priliku.

„Zagrebački velesajam je u minulom periodu opravdao povjerenje izlagača i posjetitelja, što ne bi uspio bez velike potpore grada Zagreba. U protekle dvije godine prepolovili smo gubitke velesajma«, naglasila je Tomšić de dodala kako je ove godine sajam ima i humanitarni karakter jer će se u subotu održati akcija za djecu s autizmom.

Na ukupno 19 tisuća četvornih metara na sve tri priredbe izlaže 455 izlagača što je rast od četiri posto u odnosu na lanjski izlagački prostor.

Nastupaju predstavnici 25 zemalja, s tim da je uz rast ukupne izložbene površine od deset posto zamjetan i porast izložbene površine po izlagaču.

In-Portal

Gastro 27.JPG
Gastro 26.JPG
Gastro 25.JPG
Gastro 24.JPG
Gastro 23.JPG
Gastro 22.JPG
Gastro 21.JPG
Gastro 20.JPG
Gastro 19.JPG
Gastro 18.JPG
Gastro 17.JPG
Gastro 15.JPG
Gastro 14.JPG
Gastro 13.JPG
Gastro 12.JPG
Gastro 11.JPG
Gastro 10.JPG
Gastro 9.JPG
Gastro 8.JPG
Gastro 7.JPG
Gastro 6.JPG
Gastro 5.JPG
Gastro 3.JPG
Gastro 2.JPG
 
 

JESEN U ČUČERJU: Ustanova URIHO u sklopu manifestacije predstavila dio svojih proizvoda

Ovakve manifestacije su odlična promocija za ustanovu URIHO i sve ono što rade osobe s invaliditetom, što podiže cje ...

saznaj više>>

GROWING UP Ustanova URIHO predstavila raskošan asortiman na Sajmu radosti bez granica za djecu i roditelje

Među mnoštvom proizvoda koje ova Ustanova plasira na tržište, ovoga puta dominirala je školska odjeća i obuća S- ...

saznaj više>>

PARIZ GRAND PRIX Na velikom mitingu u atletici hrvatske boje brani 14 sportaša s invaliditetom

U Pariz idem s velikim očekivanjima, iako dolazim iz punog trenažnog procesa. Ovu godinu sam ostvario niz dobrih rezul ...

saznaj više>>

 
 
 
 

Multimedija

/video
/galerija