Služba za rehabilitaciju

Riječ stručnjaka jest virtualni prostor za dijeljenje stručnih sadržaja o različitim temama iz područja upravljanja ljudskim potencijalima i profesionalne rehabilitacije.

U Ustanovi URIHO kao najvećoj zaštitnoj radionici u Republici Hrvatskoj zapošljavamo veliki broj stručnih radnika u Službi za rehabilitaciju, na radnim mjestima: socijalni radnik, defektolg i psiholog.

Jedan od glavnih fokusa u našem radu jesu zaposlenici s invaliditetom koji su u području upravljanja ljudskim potencijalima podzastupljena tema, te u svrhu širenja načela uključivosti i poštivanja različitosti, želimo dati svoj doprinos upravo na ove teme.

U svojim tekstovima URIHO-vi stručni radnici dijele svoja stručna iskustva, nove spoznaje, inovacije u radu, uspjehe, nove perspektive na stare izazove ali i nove izazove, sa zainteresiranim čitateljstvom.

Cilj nam je ponuditi sadržaj koji je dovoljno inovativan da zainteresira stručnjake, ali i dovoljno zanimljiv kako bi potaknuo, bilo koga tko naiđe na njega, da uči i razmišlja o osobama s invaliditetom kao radnoj snazi.