USUSRET NOVOJ ŠKOLSKOJ GODINI Papuče iz ustanove URIHO za sve vrtićke uzraste i osnovnoškolce

Ustanova URIHO ove godine obilježava 75. godinu postojanja i kontinuiranog poslovanja te zapošljava 500 djelatnika, od čega više od 300 čine osobe s invaliditetom različitih kategorija i profila

Za nekoliko tjedana počinje nova školska godina, a iz ustanove URIHO poručuju kako školske papuče od broja 19 do 40 možete nabaviti u dućanu u Držićevoj 1. Papuče se mogu kupiti u četiri boje i to plave, crvene, crne i bijele , a koštaju 164 kune. Napravljene su od najkvalitetnijih materijala u suradnji s vukovarskom tvrtkom Borovo, a kupnjom ovakvih proizvoda čuvate rada mjesta osoba s invaliditetom. 

Osim dućana u Držićevoj 1 maloprodajna mreža u gradu Zagrebu ustanove broji još tri dućana.

Nedavno otvoreni tvornički dućan u dvorišnom krugu u Držićevoj 1 ima osiguran parking, a osim radne odjeće i obuće za medicinsko osoblje, ovdje se može pronaći radna odjeća za ugostiteljstvo i turizam. Na istoj lokaciji možete nabaviti ortopedska i druga tehnička pomagala te neizostavne toplomjere i tlakomjere.

Dućan u Derenčinovoj 25 specijaliziran je za radno-zaštitnu odjeću i obuću za sve djelatnosti te ima najveći izbor pa je nerijetko odredište za kupnju medicinskih djelatnika, kuhara, konobara te raznog pomoćnog osoblja, posebice spremačica i domara.

U centru grada Zagreba u Gajevoj 4 nalazi se dućan sa suvenirskim programom Purgera i Purgerice te prepoznatljivih zagrebačkih licitara, umjetničkim slikama i raznom tekstilnom opremom za domaćinstvo poput jastuka, stolnjaka, nadstolnjaka. Ovdje možete nabaviti i jedinstvene kožne torbe iz URIHO-ve proizvodnje te kišobrane, svjetiljke, vaze, šalice iz suvenirskog programa.

Neizostavni dio URIHO-ve ponude je i internet trgovina na adresi www.shop.uriho.hr s cijenom dostave koja iznosi samo 25 kuna.

Ustanova URIHO ove godine obilježava 75. godinu postojanja i kontinuiranog poslovanja te zapošljava 500 djelatnika od čega više od 300 čine osobe s invaliditetom različitih kategorija i profila. Osobe s invaliditetom rade u zaštićenim uvjetima u pogonima za tekstil, keramiku, metal, ortopediju, tisak te kožnu galanteriju. Kao takvi najveći je i najstariji pravni subjekt u Republici Hrvatskoj ovakvog tipa, a osim važne društvene uloge, ustanova se može pohvaliti kvalitetom i dugogodišnjom tradicijom.

In Portal

Papuce Uriho1
10.08.2021