Restoran Sunce

Želite li pojesti ukusan i kvalitetan obrok po povoljnoj cijeni? Restoran Sunce u užem središtu metropole je zasigurno pravi odabir. Nalazi na adresi Avenija Marina Držića 1, u dvorišnom krugu ustanove URIHO, najstarije i najrazvijenije zaštitne radionice u RH. Osim stalne ponude a la carte jela, nudi i dnevnu, raznovrsnu ponudu gableca.

Dok se pripremate za nezaboravno gastronomsko putovanje, svakodnevno uživajte u opuštajućem ambijentu uz ljubazno i profesionalno osoblje restorana koje vam uvijek stoji na usluzi.

Ugodano i prostrano okruženje restorana postao je omiljeno mjesto za poslovne ručkove, obiteljska okupljanja, ali i za obilježavanje važnih obljetnica ili prigodnih proslava. Možete unajmiti kompletan prostor s osobljem uz potpunu ekskluzivnost ili samo salu za intimnije okupljanje.

Od stalne ponude jela izdvajamo file na žaru (pileći ili pureći), bečki odrezak, zagrebački odrezak, pileći ili pureći file u umaku od gljiva te razna jela sa roštilja. 

Kompletna a la carte ponuda dolazi s prilogom po želji; povrćem na maslacu, prženim krumpirićima, palentom, raznim sezonskim povrćem na žaru uz koje možete naručiti i salatu po želji.

Od vegetarijanske ponude tu su jednostavna bezmesna jela poput pohanog sira, odreska od povrća te tjestenine s četiri vrste sira. Riblji meni uključuje lignje, oslića, pastrvu ili pržene srdelice uz dodatak blitve s krumpirom, tartar umaka ili pomfrita.

Navratite u restoran Sunce, a dnevnu ponudu gableca pratite na našoj facebook stranici: https://www.facebook.com/profile.php?id=61558408738208.


Restoran Sunce